Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Esbjerg Havn har anmodet om tilladelse til at rive den gamle Karantænebygning ned. Vi spurgte: Hvad mener du om det?

Annonce
  • Tue Sorensen
  • Tue Sorensen
    Esbjerg Havn har anmodet om tilladelse til at rive den gamle Karantænebygning ned. Vi spurgte: Hvad mener du om det? Anne Marwick, Esbjerg: Det er helt skørt, synes jeg. Nu har man lige lavet alt det her (Landgangen bl.a., red.) og gjort det hele mere tilgængeligt, og så vil man til at rive sådan en bygning ned. Den bør da kunne bruges til et eller andet eller sælges til nogle, der vil bevare den, tænker jeg.
  • Tue Sorensen
    Esbjerg Havn har anmodet om tilladelse til at rive den gamle Karantænebygning ned. Vi spurgte: Hvad mener du om det? Bendix Lehmann, Vejen: Jeg har tidligere arbejdet for Mærsk her på havnen, og jeg synes bestemt ikke, at det er en god idé. Det er en del af miljøet hernede, og jeg synes, den er med til at understrege, at Esbjerg Havn stadig er et industriområde. Det undrer mig, man ikke bruger den mere aktivt.
  • Tue Sorensen
    Esbjerg Havn har anmodet om tilladelse til at rive den gamle Karantænebygning ned. Vi spurgte: Hvad mener du om det? Flemming Kristensen, Esbjerg: Det er under al kritik. En decideret katastrofe vil jeg sige. Alt hænger jo sammen, og bygningen udgør et vigtigt bindeled på havnen. Og så for nogle parkeringspladser, det er bare for meget. Jeg kunne ærlig talt godt tænke mig at høre havnedirektøren, hvad han lige har gang i?
  • Tue Sorensen
    Esbjerg Havn har anmodet om tilladelse til at rive den gamle Karantænebygning ned. Vi spurgte: Hvad mener du om det? Gert Kruse, Esbjerg: Tjaah, måske den kan bruges til noget, med den er nu ikke specielt køn. Jeg synes faktisk, det er lidt typisk for Esbjerg, at når der skal laves noget om, så er der en masse modstand imod det. Omvendt må jeg sige, at jeg ikke ser den store fidus i at genopbygge bygningen ved Fiskeri- og Søfartsmuseet.
Ugeavisen Esbjerg

Jeg ville have færre to-dos og flere ta-daas i ’24 – men det er mest tja-bom og bob bob og nånå

Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Gandalf og Mette Frederiksen krydser citat-klinger i mørket

Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Galla igen - nu dansede teknisk gymnasium i takt: Se de flotte billeder

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Folk og fæ fra Esbjerg viser vejen

Ugeavisen Esbjerg

Mikkel Emil blev misbrugt - se hans historie i biografen

Ugeavisen Esbjerg

Min kassedame gør min dag bedre - og måske gør jeg også hendes

Seneste nyt

Annonce