Annonce
Så er der schnitzel. Ruth Iversen har serveret solid dansk mad siden 1987, men nu skruer hun ned for blusset, men bliver boende på husets første sal.
Ugeavisen Esbjerg

Hos Ingeborg: 4 generation på ikonisk restaurant

Ruth Iversen overlader sin grydeske til sit barnebarn.

Annonce
  • Tue Sorensen
    Så er der schnitzel. Ruth Iversen har serveret solid dansk mad siden 1987, men nu skruer hun ned for blusset, men bliver boende på husets første sal.
  • Tue Sorensen
    Hyggeligt. Sådan har det været i over 100 år i Kongensgade. Og sådan skal det blive ved med at være, også selvom Ruth Iversen nu slipper tøjlerne.
  • Tue Sorensen
    Ingeborg startede restauranten for over 100 år siden og drev den i 66 år. Ruth Iversen har haft den i 32 år.
  • Tue Sorensen
    Ruth Iversen har om nogen udtjent sin værnepligt. Nu er det barnebarnet Alexander Hans Bülow Iversen, der skal lave maden. Til højre Jan Sinnbeck, der skal stå for at udvikle restaurantens potentiale og i øvrigt hygge om gæsterne.
  • Tue Sorensen
  • Tue Sorensen
  • Tue Sorensen
  • Tue Sorensen
Ugeavisen Esbjerg

Jeg ville have færre to-dos og flere ta-daas i ’24 – men det er mest tja-bom og bob bob og nånå

Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Gandalf og Mette Frederiksen krydser citat-klinger i mørket

Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Galla igen - nu dansede teknisk gymnasium i takt: Se de flotte billeder

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Folk og fæ fra Esbjerg viser vejen

Ugeavisen Esbjerg

Mikkel Emil blev misbrugt - se hans historie i biografen

Ugeavisen Esbjerg

Min kassedame gør min dag bedre - og måske gør jeg også hendes

Ugeavisen Esbjerg

Hvornår er jeg blevet for gammel til floor?

Ugeavisen Esbjerg

Kære voksne, I kan ikke være det bekendt: Opfør jeg som voksne og forsøg i det mindste at huske, hvordan det var at være barn

Ugeavisen Esbjerg

Kübra var lige blevet færdig med sin eksamen, da hun fik et vildt opkald: - Vi vil gerne give dig 50.000 kroner

Annonce