Annonce
Leon Kongsted hjemme i køkkenet, hvor han bruger masser af timer på at brygge øl. Men det tager faktisk ikke mere end to-tre timer på brygdagen, en halv time på flaskedagen efter to-tre ugers gæring (afhængig af øltype) samt yderligere to-fire uger før du kan nyde dit eget hjemmebryg. Det er med andre ord ikke megen tid, man behøver bruge på sin hjemmebrygning. - Men det kan man hurtigt komme til, for det er mægtig hyggeligt, smiler Leon Kongsted, der også gerne tager ud og viser folk, hvordan man kan brygge derhjemme.
Ugeavisen Esbjerg

Ølbrygning derhjemme: Humlen dufter i Leons køkken

Leon Kongsted har taget springet og er blevet selvstændig med Kongstedbryg.dk. En webshop til køkken-bryggerne.

Annonce
  • TUE SORENSEN
    Leon Kongsted hjemme i køkkenet, hvor han bruger masser af timer på at brygge øl. Men det tager faktisk ikke mere end to-tre timer på brygdagen, en halv time på flaskedagen efter to-tre ugers gæring (afhængig af øltype) samt yderligere to-fire uger før du kan nyde dit eget hjemmebryg. Det er med andre ord ikke megen tid, man behøver bruge på sin hjemmebrygning. - Men det kan man hurtigt komme til, for det er mægtig hyggeligt, smiler Leon Kongsted, der også gerne tager ud og viser folk, hvordan man kan brygge derhjemme.
  • TUE SORENSEN
  • TUE SORENSEN
  • TUE SORENSEN
  • TUE SORENSEN
  • TUE SORENSEN
Ugeavisen Esbjerg

Jeg ville have færre to-dos og flere ta-daas i ’24 – men det er mest tja-bom og bob bob og nånå

Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Gandalf og Mette Frederiksen krydser citat-klinger i mørket

Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Galla igen - nu dansede teknisk gymnasium i takt: Se de flotte billeder

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Folk og fæ fra Esbjerg viser vejen

Ugeavisen Esbjerg

Mikkel Emil blev misbrugt - se hans historie i biografen

Ugeavisen Esbjerg

Min kassedame gør min dag bedre - og måske gør jeg også hendes

Seneste nyt

Ugeavisen Esbjerg

Hvornår er jeg blevet for gammel til floor?

Annonce