Annonce
Marcus saltede lige lidt tunge, så den var klar til kogning. Billedet snyder en smule, for den unge mand gik til opgaven med krum hals.
Ugeavisen Esbjerg

SE BILLEDERNE: En rigtig jul begynder på Myrthuegård

7.B startede ude i kulden. Men en skål byggrød og masser af arbejde med julemad gav både varmen og brede smil om læberne. Og en hel masse ny viden.

Annonce
  • Tue Sorensen
    Marcus saltede lige lidt tunge, så den var klar til kogning. Billedet snyder en smule, for den unge mand gik til opgaven med krum hals.
  • Tue Sorensen
    En husmor skulle sørge for at holde liv i ovnen, når der eksempelvis skulle koges kål og kartofler i gruekedlen. Det skulle eleverne fra 7.B naturligvis også på Myrthuegård i sidste uge.
  • Tue Sorensen
    Rodfrugter var en stor og betydningsfuld del af køkkenet i gamle dage, også til jul. Så dem skulle eleverne naturligvis arbejde med.
  • Tue Sorensen
    Josephine Camille og Freja Fahlstrøm lavede lækre gulerodsboller med blandt andet Ølandshvede fra Forum.
  • Tue Sorensen
    Naturvejleder Tom Vestergaard, der også er en dygtig kok, lærte tricks fra sig dagen igennem. Blandt andet hvordan man nemmest piller og skærer et rå løg.
  • Tue Sorensen
  • Tue Sorensen
Ugeavisen Esbjerg

Jeg ville have færre to-dos og flere ta-daas i ’24 – men det er mest tja-bom og bob bob og nånå

Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Gandalf og Mette Frederiksen krydser citat-klinger i mørket

Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Galla igen - nu dansede teknisk gymnasium i takt: Se de flotte billeder

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Folk og fæ fra Esbjerg viser vejen

Ugeavisen Esbjerg

Mikkel Emil blev misbrugt - se hans historie i biografen

Ugeavisen Esbjerg

Min kassedame gør min dag bedre - og måske gør jeg også hendes

Seneste nyt

Ugeavisen Esbjerg

Hvornår er jeg blevet for gammel til floor?

Annonce