7.B startede ude i kulden. Men en skål byggrød og masser af arbejde med julemad gav både varmen og brede smil om læberne. Og en hel masse ny viden.
Copy link address
Rune Weitling
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Marcus saltede lige lidt tunge, så den var klar til kogning. Billedet snyder en smule, for den unge mand gik til opgaven med krum hals. -
En husmor skulle sørge for at holde liv i ovnen, når der eksempelvis skulle koges kål og kartofler i gruekedlen. Det skulle eleverne fra 7.B naturligvis også på Myrthuegård i sidste uge. -
Rodfrugter var en stor og betydningsfuld del af køkkenet i gamle dage, også til jul. Så dem skulle eleverne naturligvis arbejde med. -
Josephine Camille og Freja Fahlstrøm lavede lækre gulerodsboller med blandt andet Ølandshvede fra Forum. -
Naturvejleder Tom Vestergaard, der også er en dygtig kok, lærte tricks fra sig dagen igennem. Blandt andet hvordan man nemmest piller og skærer et rå løg. -
-